Poll

What to do if the camera does not boot up

tip
1 (100%)
do not know what I am supposed to type in here
0 (0%)

Total Members Voted: 1

Author Topic: Booting up Problem/ camera does not start properly  (Read 108 times)

Ben Viertlboeck

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Booting up Problem/ camera does not start properly
« on: December 31, 2022, 04:30:49 AM »
Hello Chronos users,
I am a student  from Germany working with the Chronos 1.4 for a school project in physics.
I have used the camera yesterday and it worked perfectly fine, but today the camera simply does not boot up even though I tried several batteries and connected it with the AC cnverter.
When I start the camera there is only the Kron Technologie logo on the sceen. The softbuttons which are usually appearing on the right side do not appear.
Shutting down and switching on has not worked.
Thank you for your help
greetings

Nikon1

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 954
    • View Profile
Re: Booting up Problem/ camera does not start properly
« Reply #1 on: December 31, 2022, 04:57:37 AM »

Ben Viertlboeck

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Booting up Problem/ camera does not start properly
« Reply #2 on: December 31, 2022, 05:10:18 AM »
I will give it a try.
Thank you so much

solarpanties

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Booting up Problem/ camera does not start properly
« Reply #3 on: January 04, 2023, 07:03:17 PM »
I will give it a try. run 3
Thank you so much
This is the same error i got. and i have read the answers. Try following instructions and problem solved.